Вишня + шоколад = класичний смак нового десерту

desert-vishnya-chocolate-agromolshop.jpg
На Ваші чисельні прохання ми додали до лінійки наших сиркових десертів класичне кондитерське поєднання вишні та шоколаду. Саме про новий десерт найкраще розповість наш технолог, яка безпосередньо брала участь в розробці нової позиції у нашому асортименті (дивіться відео нижче). А ми вирішили трохи поринути в історію, та знайти собі відповідь на питання: Чому смак вишня і шоколад вважається класичним? І чому у цього поєднання є власний день?

Родоначальниками поєднання вважаються англійці, які ще у 18му столітті почали вимочувати вишню у солодкому лікері, а потім заливали шоколадом. Згодом ідея доплила до Сполучених Штатів. Американці наряду вже з існуючим рецептом стали вимочувати вишню у цукровому сиропі, що дозволило робити цукерки без алкоголю, що значно розширило потенційну аудиторію та кількість поціновувачів.

У другій половині двадцятого сторіччя вишня + шоколад став настільки популярним, що асоціація кондитерів вирішила 3го січня кожного року відзначати день вишні з шоколадом.

Наразі майже кожен виробник цукерок має у своєму асортименті вишню у шоколаді, існує безліч рецептів тортів, тістечок, пончиків та інше. Відтепер, цей вишуканий смак поєднаний з ніжною сирковою основую, що виготовлена тільки з натурального молока, доступний кожному харків'янину з доставкою до Ваших дверей.

І не забувайте переглянути відео саме про наш десерт: